On je Willu Smithu po škandalu pomagal iz države

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zatočišče našel daleč stran od Los Angelesa.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum Viri pravijo, da je dubajski šejk, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum alias Fazza, Will Smitha po škandalu na Oskarjih pripeljal k sebi v Dubaj. Šejk in igralec sta dolgoletna prijatelja. Ko je 39-letni šejk dobil dvojčka, mu je Will za otroka poslal po naročilu izdelana darila, s katerimi se je šejk takrat pohvalil na Instagramu. 

Will, ki je nekoč povedal, da se v Dubaju počuti kot doma, je v šejkovi telovadnici leta 2021 snemal dokumentarni film The Best Shape of My Life, leta 2016 pa je zvezdnik v Dubaj prestavil svetovno premiero filma Odred odpisanih, kar se zgodi zelo redko.  

Smith je sicer po kolofuti, ki jo je prisolil Chris Rocku, do vratu v težavah. Netflix je ustavil projekt z njim, tako kot tudi Sony, Apple+ pa zavlačuje z objavo njegovega novega filma. Več o tem TUKAJ

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:35 7. April 2022.

    2 leti bo brez prihodkov pol bosta pa apple in sony vrgla ven film, ce je ze v produkciji. hocejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.