Magazin > VIP
63821 ogledov

Nov udarec za Willa Smitha

will smith, chris rock Profimedia
To klofuto bo še lep čas obžaloval ...

Takoj po Oskarjih je bilo jasno, da Willa Smitha zaradi klofute, ki jo je prisolil Chrisu Rocku zaradi šale na račun plešavosti Jade Pinkett Smith, čakajo neprijetni časi.

Smith se je sicer za udarec opravičil, a to ni bilo dovolj. Ogorčenost javnosti je bila prevelika. Med koncem tedna je tako sporočil, da izstopa iz Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti.  "Izstopam iz članstva Akademije filmskih umetnosti in znanosti in bom sprejel vse druge posledice, ki se bodo upravnemu odboru zdele ustrezne. Za spremembe je potreben čas in zavezan sem, da bom zagotovil, da ne bom nikoli več dovolil, da nasilje zamenja razum," je razložil Smith.

Njegovi projekti ustavljeni

To klofuto bo Smith še lep čas obžaloval. Kot kaže, mu je hrbet obrnil tudi Netflix. Že pred Oskarji je z mesta režiserja filma Fast and Loose, v katerem bi Smith igral glavno vlogo, odstopil David Leitch. Netflix je mrzlično iskal zamenjavo, po klofuti pa je projekt, ki govori o zločincu, ki po napadu izgubi spomin, za nedoločen čas postavil na polico ... Tudi Apple+ sedaj menda zavlačuje z objavo filma z Willom, Sony pa naj bi ustavil produkcijo filma Podli fantje 4.

Vsi verjetno čakajo le na to, da se prah poleže. To se bo verjetno zgodilo že kmalu. Kot je pokazala zgodovina, imajo v Hollywoodu ponavadi, razen v primeru Mela Gibsona, ki zaradi antisemitskih izjav več let ni dobil dela, zelo kratek spomin ...

Komentarjev 8
  • albert6 08:04 07.april 2022.

    Prav je naredil VSI ki se iz bolezni norčujete upam da tega ne boste doživeli

  • tlacan 23:27 06.april 2022.

    Se vidi, da je svet postal babji. Psihično trpinčenje je dovoljeno in skoraj brez omejitev, čeprav lahko naredi bistveno več škode in tudi več ljudem hkrati - medtem ko je zaušnica nekomu, ki si jo je iskal, hujši zločin, kot ...prikaži več če bi človeka izhiral do smrti.

  • tomaz696 14:50 06.april 2022.

    Ko ga jebe,prej bi premislil..