Ona je norveška Meghan Markle

Foto: Instagram Marius Borg Høiby Foto: Profimedia Marius Borg Høiby
Sin princese Mette-Marit zaljubljen do ušes.
Oglej si celoten članek

Marius Borg Høiby, pastorku bodočega norveškega kralja Haakona, je srce ukradla 25-letna Juliane Snekkestad, s katero živi v Londonu.

Ljubezen je na severu dvignila veliko prahu – nekateri se veselijo s 25-letnikom, drugim se zdi neprimerno, da si je sin princese Mette-Marit Juliane izbral za "nevesto“.

Zveza je resna, saj je lepotica Mariusa pospremila že na več uradnih dogodkov, na katerih je bila sicer vedno zapeta do vratu, a nekateri Norvežani njenih fotografij, ki jih je posnela za Playboy, ne morejo pozabiti in so prepričani, da bo mladenka norveški dvor pahnila v nesrečo. Primerjajo jo celo z Meghan Markle, kajti tudi Juliane je igralka. V filmu Zlohotnica 2 je zaigrala celo ob Angelini Jolie.

Svetlolaska sicer vroče posnetke objavlja tudi na Instagramu, kjer ji sledi že več kot 55 tisoč ljudi.

Foto: Profimedia Marius Borg Høiby

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.