Magazin > VIP
9212 ogledov

Ona je norveška Meghan Markle

Marius Borg Høiby
1/2
Instagram
Sin princese Mette-Marit zaljubljen do ušes.

Marius Borg Høiby, pastorku bodočega norveškega kralja Haakona, je srce ukradla 25-letna Juliane Snekkestad, s katero živi v Londonu.

Ljubezen je na severu dvignila veliko prahu – nekateri se veselijo s 25-letnikom, drugim se zdi neprimerno, da si je sin princese Mette-Marit Juliane izbral za "nevesto“.

Zveza je resna, saj je lepotica Mariusa pospremila že na več uradnih dogodkov, na katerih je bila sicer vedno zapeta do vratu, a nekateri Norvežani njenih fotografij, ki jih je posnela za Playboy, ne morejo pozabiti in so prepričani, da bo mladenka norveški dvor pahnila v nesrečo. Primerjajo jo celo z Meghan Markle, kajti tudi Juliane je igralka. V filmu Zlohotnica 2 je zaigrala celo ob Angelini Jolie.

Svetlolaska sicer vroče posnetke objavlja tudi na Instagramu, kjer ji sledi že več kot 55 tisoč ljudi.


Mette-Marit sinovi zvezi ne nasprotuje. Zelo dobro namreč ve, kako težko se je privaditi na kraljeva pravila, poleg tega je tudi ona pred zvezo s Haakonom veljala za divje dekle. Priznala je celo, da je jemala droge. "Moje življenje je bilo divje. Plačala sem visoko ceno,“ je tik pred poroko s princem povedala Mette-Marit, ki so jo Norvežani kljub temu hitro vzljubili. 

Marius Borg Høiby | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.