Ona je razlog za Trumpovo ločitev

Foto: Profimedia Aubrey O'Day Foto: Profimedia Aubrey O'Day Foto: Profimedia Aubrey O'Day Foto: Profimedia Aubrey O'Day Foto: Profimedia Aubrey O'Day Foto: Profimedia Aubrey O'Day
Donald Trump Jr. je imel vročo ljubico.
Oglej si celoten članek

Žena Donalda Trumpa Jr. je pred kratkim vložila ločitvene dokumente, ker je bil zaradi službe veliko zdoma, motili pa naj bi jo tudi njegovi tviti. Če gre verjeti govoricam, pa je zakon Donald uničil z varanjem in ne s pretirano predanostjo delu.

Njegova ljubica je bila menda starleta Aubrey O’Day. Vir je Us Magazine povedal, da ni šlo le za seks za eno noč. Njuna zveza naj bi bila tako resna, da sta se pogovarjala o otrocih. "Don je Aubrey povedal, da si želi z njo otroka. Poskušala sta ga spočeti."

Foto: Profimedia Donald Trump jr

Aubrey in Donald sta se spoznala med snemanje pete sezone šova The Celebrity Apprentice leta 2011. Ljubimkala sta eno leto, zveza pa se je končala, ko je Trumpova žena odkrila elektronska sporočila, ki sta si jih drug drugemu pošiljala. Tudi po koncu razmerja Trump na Aubrey nikakor ni mogel pozabiti. "Klical jo je in ji puščal dolga glasovna sporočila, v katerih ji je izpovedoval ljubezen. Jokal je, ker se je bal, da mu bo žena vzela otroke," še trdi vir.

Donald se je z ženo pobotal, a zakona na dolgi rok kljub temu nista uspela rešiti.


Magazin Ločitev: Tako naj bi Donald Trump Jr. ravnal s svojo ženo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:33 1. April 2018.

    Vročo.. hah.. pomoje je gej.

  • 16:24 1. April 2018.

    Rit ima veliko kot vogal banke.

  • 08:15 1. April 2018.

    A je to mozno,da ima bejba tako kratke noge(slika4).Zgleda ful cudno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.