"Ona je zlobna oseba!“

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V Baru je vsak dan bolj napeto in zdi se, da se vedno več tekmovalcev zaveda, da gre počasi zares. Prepiri se kar vrstijo in trenutno sta si v laseh Tanja in Ivona.
Oglej si celoten članek

Tanja in Ivona imata v svojem odnosu vedno vzpone in padce. Ne vesta, ali bi si bili všeč in se družili ali bi se raje sovražili. Že prvi dan v Baru je Ivona deset let starejši sotekmovalki povedala, da ji je grozno antipatična. Nato sta se malce bolje ujeli, zdaj pa sta ponovno na bojni nogi. Na njuni razpoloženju brez dvoma vpliva tudi dejstvo, da imata obe veliko možnosti, da v soboto Bar zapustita.

Foto: Planet TV tanja bar

 Njuna prerekanja trajajo cel dan in tudi takrat, ko nista skupaj, se z drugimi sotekmovalci pogovarjata o tem. Tako Tanja kot Ivona sta se najbolj zaupali Emiju. Prva mu je povedala: "Ona toliko slabe energije prinese v to hiše. Jaz toliko negativne energije še nisem srečala pri človeku. To je šlo čez vse meje. To je samo dretje na dretje na dretje, jaz tega nisem navajena.“ O Ivoni pa je govorila tudi v spovednici: "Počasi načenja moje živce in mi gre tamala totalno na živce, resno.“

Tudi Ivona se ni mogla zadržati. "Totalno je zakompleksana. Živce zdravi na drugih,“ je 20-letna Barovka povedala Emiju, v kamero pa je povedala: "Občutek imam da imajo nekateri Barovci dvojne osebnosti, eno minuto so slinasti in prijazni, drugo minuto pa so kot psihopati.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.