Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

"Ona je zlobna oseba!“

Ivona bar Planet TV
V Baru je vsak dan bolj napeto in zdi se, da se vedno več tekmovalcev zaveda, da gre počasi zares. Prepiri se kar vrstijo in trenutno sta si v laseh Tanja in Ivona.

Tanja in Ivona imata v svojem odnosu vedno vzpone in padce. Ne vesta, ali bi si bili všeč in se družili ali bi se raje sovražili. Že prvi dan v Baru je Ivona deset let starejši sotekmovalki povedala, da ji je grozno antipatična. Nato sta se malce bolje ujeli, zdaj pa sta ponovno na bojni nogi. Na njuni razpoloženju brez dvoma vpliva tudi dejstvo, da imata obe veliko možnosti, da v soboto Bar zapustita.

tanja bar | Avtor: Planet TV Planet TV

 Njuna prerekanja trajajo cel dan in tudi takrat, ko nista skupaj, se z drugimi sotekmovalci pogovarjata o tem. Tako Tanja kot Ivona sta se najbolj zaupali Emiju. Prva mu je povedala: "Ona toliko slabe energije prinese v to hiše. Jaz toliko negativne energije še nisem srečala pri človeku. To je šlo čez vse meje. To je samo dretje na dretje na dretje, jaz tega nisem navajena.“ O Ivoni pa je govorila tudi v spovednici: "Počasi načenja moje živce in mi gre tamala totalno na živce, resno.“

Tudi Ivona se ni mogla zadržati. "Totalno je zakompleksana. Živce zdravi na drugih,“ je 20-letna Barovka povedala Emiju, v kamero pa je povedala: "Občutek imam da imajo nekateri Barovci dvojne osebnosti, eno minuto so slinasti in prijazni, drugo minuto pa so kot psihopati.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.