One Direction bodo videli ...

Foto: Continental Film
Foto: Continental Film
Glasbeni dokumentarni film, ki ga je posnela trenutno najbolj vroča najstniška skupina One Direction, prihaja tudi v naše kinematografe.
Oglej si celoten članek

Pred tremi leti so bili Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson le običajni fantje z željo po slavi, ki se med sabo sploh niso poznali. Združil jih je resničnostni šov X Factor, kamor so se prijavili kot posamezniki, vendar so jih kasneje združili v skupino. Uvrstili so se v finale, kjer so nastopili s pesmijo Forever Young, ki bi jo izdali, če bi zmagali. Na koncu so pristali na tretjem mestu, a skladba Forever Young je že našla pot do oboževalcev in tako se je začela njihova pot. Simon Cowell, eden od sodnikov v šovu, je v njih videl velik potencial in jih popeljal do svetovne slave.

Sledile so uspešnice, množice kričečih oboževalk pa so se večale in večale. V treh letih so izdali že dva albuma, prodali 19 milijonov singlov in 10 milijonov albumov. Dokumentarni film o njihovem uspehu se je zdel edina logična odločitev, s katerim so se želeli še bolj približati oboževalcem.

Bi jih radi doživeli brezplačno?

Film To smo mi so v britanske kinematografe poslali v začetku tega tedna, pri nas pa si ga lahko v 3D različici ogledate že ta četrtek v Cineplexxu, v sklopu tematskega večera Teens night.

Do takrat pa uživajte v kratkem predogledu filma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.