Magazin > Film & Glasba & TV
73 ogledov

One Direction bodo videli ...

One Direction: To smo mi Continental Film
Glasbeni dokumentarni film, ki ga je posnela trenutno najbolj vroča najstniška skupina One Direction, prihaja tudi v naše kinematografe.

Pred tremi leti so bili Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson le običajni fantje z željo po slavi, ki se med sabo sploh niso poznali. Združil jih je resničnostni šov X Factor, kamor so se prijavili kot posamezniki, vendar so jih kasneje združili v skupino. Uvrstili so se v finale, kjer so nastopili s pesmijo Forever Young, ki bi jo izdali, če bi zmagali. Na koncu so pristali na tretjem mestu, a skladba Forever Young je že našla pot do oboževalcev in tako se je začela njihova pot. Simon Cowell, eden od sodnikov v šovu, je v njih videl velik potencial in jih popeljal do svetovne slave.

Sledile so uspešnice, množice kričečih oboževalk pa so se večale in večale. V treh letih so izdali že dva albuma, prodali 19 milijonov singlov in 10 milijonov albumov. Dokumentarni film o njihovem uspehu se je zdel edina logična odločitev, s katerim so se želeli še bolj približati oboževalcem.

Bi jih radi doživeli brezplačno?

Film To smo mi so v britanske kinematografe poslali v začetku tega tedna, pri nas pa si ga lahko v 3D različici ogledate že ta četrtek v Cineplexxu, v sklopu tematskega večera Teens night.

Do takrat pa uživajte v kratkem predogledu filma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.