OneRepublic navdušeni nad Slovenci

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Frontman skupine OneRepublic navdušen nad Slovenci, zato skupina konec leta prihaja v Stožice, kjer bodo letos gostovale še druge največje svetovne zvezde.
Oglej si celoten članek

Letošnje leto bo v znamenju velikih koncertov velikih zvezd, ki bodo prišle v Stožice. 16. novembra se bodo v tamkajšnji dvorani predstavili OneRepublic, ki se jim je pred sedmimi leti z uspešnico Apologize uspelo prebiti med najbolj predvajane izvajalce. Z aktualnim albumom, na katerem sta uspešnici If I Lose Myself in velika uspešnica Counting Stars, pa so svojo priljubljenost samo še nadgradili. Skupina je bila v začetku leta navdušena nad številnimi Slovenci, ki so obiskali njihov nastop v Gradcu, saj jih je pevec Ryan kar med koncertom pozdravil in omenil, da morajo na turneji očitno obiskati tudi Slovenijo. In obljubo so držali. Vstopnice za koncert so že v prodaji; med drugim jih lahko kupite TUKAJ.

Še četrtič pa se v Ljubljano vrača vokalna skupina Il Divo. Dvakrat so razprodali veliko tivolsko dvorano, predlani pa napolnili veliko dvorano v Stožicah, kjer bodo navduševali tudi letos. Koncert bo 26. septembra.

Prvič pa v Ljubljano prihaja kanadski pevec Michael Bublé. Številnim glasbenim nagradam je letos dodal že četrtega grammyja, in sicer za album To Be Loved, ki ga bo predstavil tudi na ljubljanskem koncertu 1. novembra.

Vstopnice za vse tri koncerte so že v prodaji.

Organizator obljublja, da bo k nam pripeljal še druga zveneča glasbena imena, ki jih v Slovenijo še ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.