Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

OneRepublic navdušeni nad Slovenci

OneRepublic Reuters
Frontman skupine OneRepublic navdušen nad Slovenci, zato skupina konec leta prihaja v Stožice, kjer bodo letos gostovale še druge največje svetovne zvezde.

Letošnje leto bo v znamenju velikih koncertov velikih zvezd, ki bodo prišle v Stožice. 16. novembra se bodo v tamkajšnji dvorani predstavili OneRepublic, ki se jim je pred sedmimi leti z uspešnico Apologize uspelo prebiti med najbolj predvajane izvajalce. Z aktualnim albumom, na katerem sta uspešnici If I Lose Myself in velika uspešnica Counting Stars, pa so svojo priljubljenost samo še nadgradili. Skupina je bila v začetku leta navdušena nad številnimi Slovenci, ki so obiskali njihov nastop v Gradcu, saj jih je pevec Ryan kar med koncertom pozdravil in omenil, da morajo na turneji očitno obiskati tudi Slovenijo. In obljubo so držali. Vstopnice za koncert so že v prodaji; med drugim jih lahko kupite TUKAJ.

Še četrtič pa se v Ljubljano vrača vokalna skupina Il Divo. Dvakrat so razprodali veliko tivolsko dvorano, predlani pa napolnili veliko dvorano v Stožicah, kjer bodo navduševali tudi letos. Koncert bo 26. septembra.

Prvič pa v Ljubljano prihaja kanadski pevec Michael Bublé. Številnim glasbenim nagradam je letos dodal že četrtega grammyja, in sicer za album To Be Loved, ki ga bo predstavil tudi na ljubljanskem koncertu 1. novembra.

Vstopnice za vse tri koncerte so že v prodaji.

Organizator obljublja, da bo k nam pripeljal še druga zveneča glasbena imena, ki jih v Slovenijo še ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.