Opa, kakšna sprememba! Mirna Reynolds vroča kot še nikoli

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Po skoraj desetih letih glasbenega premora se na radijske postaje vrača Mirna Reynolds.
Oglej si celoten članek

Nekoč članica priljubljene skupine Foxy teens in kasneje ena najbolj kontroverznih zvezdnic domače estrade, ki je slovensko glasbeno sceno zaznamovala s škandali in skladbami, ki so se mnogim zasidrale v uho, se po izjemno dolgem ustvarjalnem premoru vrača popolnoma prenovljena, in sicer skladbo Markova polja.

Foto: Matjash Fartek mirna reynolds

Skladba je plod zanimivega sodelovanja, ki ga je Mirni ponudil eden najuspešnejših slovenskih avtorjev, Igor Amon Mazul. Tako sta skupaj ustvarila intimno skladbo, ki govori o tisti nori ljubezni, ki te zasvoji kakor opij iz makovih cvetov. "Tisti ljubezni, ki je polna hrepenenja in viharnih čustev. Tisti ljubezni, ki je v resnici disfunkcionalna in neuslišana. Tisti ljubezni, ki pušča brazgotine za vedno."

Mirna Reynolds je tokrat poskrbela tudi za vizualno presenečenje, kar dokazujejo nove fotografije, ki jih posnel fotograf Matjash Fartek. Tako je Mirna Reynolds danes popolno nasprotje Mirne Reynolds, ki smo jo bili vajeni pred leti. Iz debelušne punce, ki je prepevala dvoumne pesmice, se je prelevila v zrelo in samozavestno žensko, ki jo odlikujeta odličen vokal in privlačna podoba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:33 13. November 2018.

    Na ja,za ušesa glih ni,pa brez zamere...

  • 07:18 13. November 2018.

    O jej!

  • 23:59 12. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Dobrodošli = = > www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.