Magazin > Film & Glasba & TV
9838 ogledov

Opa, kakšna sprememba! Mirna Reynolds vroča kot še nikoli

Mirna Reynolds Marko Delbello Ocepek
Po skoraj desetih letih glasbenega premora se na radijske postaje vrača Mirna Reynolds.

Nekoč članica priljubljene skupine Foxy teens in kasneje ena najbolj kontroverznih zvezdnic domače estrade, ki je slovensko glasbeno sceno zaznamovala s škandali in skladbami, ki so se mnogim zasidrale v uho, se po izjemno dolgem ustvarjalnem premoru vrača popolnoma prenovljena, in sicer skladbo Markova polja.

mirna reynolds | Avtor: Matjash Fartek Matjash Fartek

Skladba je plod zanimivega sodelovanja, ki ga je Mirni ponudil eden najuspešnejših slovenskih avtorjev, Igor Amon Mazul. Tako sta skupaj ustvarila intimno skladbo, ki govori o tisti nori ljubezni, ki te zasvoji kakor opij iz makovih cvetov. "Tisti ljubezni, ki je polna hrepenenja in viharnih čustev. Tisti ljubezni, ki je v resnici disfunkcionalna in neuslišana. Tisti ljubezni, ki pušča brazgotine za vedno."

Mirna Reynolds je tokrat poskrbela tudi za vizualno presenečenje, kar dokazujejo nove fotografije, ki jih posnel fotograf Matjash Fartek. Tako je Mirna Reynolds danes popolno nasprotje Mirne Reynolds, ki smo jo bili vajeni pred leti. Iz debelušne punce, ki je prepevala dvoumne pesmice, se je prelevila v zrelo in samozavestno žensko, ki jo odlikujeta odličen vokal in privlačna podoba.

Komentarjev 5