Magazin > VIP
501 ogledov

Mirna čez noč postala mati samohranilka

Mirna Reynolds Dejan Mijović
Mirna Reynolds se je čez praznike preselila nazaj v Slovenijo, kjer bo očitno tudi ostala. Njen partner, oče njenega še ne eno leto starega sinčka, je namreč ugotovil, da ne more biti oče.

Sprva se je zdelo kot v pravljici. Mirna in Alex sta se spoznala na Tajskem, kjer sta se zaljubila, se preselila k njemu v Nemčijo, kmalu zatem pa oznanila, da pričakujeta otroka. Mirna je maja lani povila sinčka Luco in zdelo se je, da bo v Nemčiji, kjer si je nameravala ustvariti kariero, tudi ostala. Revija Lea pa zdaj poroča, da je vsega lepega konec. Pevka je namreč ostala sama z otrokom, saj je Alex spoznal, da še ni pripravljen na očetovsko vlogo.

"Težko je govoriti, ko se ti poruši zgodba, ki si si jo želel. Nekako se je izkazalo, da se Lucov oče ni čutil zmožnega vzgajati otroka. Ko imaš otroka, se ti življenje postavi na glavo. Jaz sem bila to pripravljena sprejeti, on pa žal ne," je za omenjeno revijo povedala Mirna, ki se je v Slovenijo vrnila že čez praznike. "Ta trenutek mi je težko, a vem, da bom zmogla," je še povedala.

Ostajata v stikih

Z Lucovim očetom kljub razhodu in dejstvu, da je čez noč postala mati samohranilka, ostaja v dobrih odnosih. "Bil je šok, a sem se pobrala veliko hitreje kakor včasih, ko sem imela ljubezenske težave. Vem, da je tudi Alexu težko, in ostala sva v stiku. Redno mu pošiljam slike otroka in mu poročam, kako napreduje. Teh trenutkov si ne želi zamuditi. Sama sem živela v razdrti družini in vem, da je bolje tako, kot da vztrajaš v zvezi, ki se ne obnese," je dodala. Mirno smo za komentar poklicali tudi mi, a se na naše klice ne odziva.

Komentarjev 14
  • ataja 16:43 15.januar 2014.

    Zanima me, zakaj ljudje komentiramo stvari o katerih nimamo pojma. Če je oče znan, mati NI samohranilka, ker ima v roki verjetno odločbo o preživnini. Torej otroka preživljata mati in oče, seveda, če slednji redno plačuje primerno preživnino. Kar se ...prikaži več tiče ugodnosti, za katere menite naj bi jih taka mati imela, pa živite v veliki zmoti. Mati, ki živi sama z otroki, nima nobene dodatne in posebne državne pomoči. Preživnina se šteje v družinske dohodke, če je redno nakazana ali ne in povprečen dohodek na člana pa je merilo za dodatke, štipendije, subvencije, kakor pri vse ostalih družinah, ne samo enostarševskih. Torej, ljudje ne misliti, da vi vse plačujete, da se da na račun države res dobiti toliko ugodnosti in pravic. Če kdo ve kaj več kot jaz, naj me prosim pouči, kako do teh ugodnosti priti, vendar močno dvomim, saj po pisanju sodeč marsikdo ni izkoristil niti pravice do izobrazbe ( beri osnovne šole......sobvencije in podobne napake) Pa lep dan vsem.

  • KLOBO 15:11 15.januar 2014.

    Verjetno je Nemec ugotovil, da ima sin po azijsko zategnjene oči, pa si je mislil, kdor te je naredu, te naj pa še vzdržuje in je nagnal babušče nazah v Slovenijo !! Baba je mislila, da je zagrabila za GELD ...prikaži več je pa le za prazen tošelj !!

  • Ferluci 12:17 15.januar 2014.

    ..in imenom..