Opa, Murkova žena v bikiniju prava paša za oči

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Maja Murko, mamica dveh sinov, je videti fantastično.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo s počitnic. Kot je za naš portal povedal, je posnetek, na katerem je z ženo, nastal pred približno dvema letoma nekje na Hrvaškem.

"Strašno sem bil nostalgičen, še zlasti zato, ker so nama odpovedali oddih v Portorožu, kjer sva nameravala z ženo praznovati 12. obletnico poroke. Letos  imamo rezervirane tudi počitnice v Turčiji. Bomo videli, kaj bo konec junija. Strašno rad sem na morju, sploh takrat, ko ni prehude vročine, ko se lahko sprehajaš in uživaš v sončnem zahodu,“ je povedal pevec in dodal, da se zelo dobro spominja teh počitnic pred dvema letoma, saj se je takrat prvič potapljal. "S harpuno sem poskušal ujeti ribo. Sem jo, najlepšo in najboljšo, kot se tudi vidi na posnetku.“

Magazin Tako Damjan Murko v teh časih še vedno dobro služi

Priznati je treba, da se Murkova Maja v 12. letih ni prav veliko postarala. Kaj je njen recept? "Jaz jo zalivam. Vem, kaj rože potrebujejo,“ se je pošalil Murko, ki pravi, da je bil v zadnjih tednih kljub karanteni zelo zaposlen, kljub temu pa sta se z ženo v tem času še bolj zbližala. 

Foto: Facebook damjan murko

"Prepiri so, tudi brez karantene, kar je normalno za pare, ki živijo skupaj. Med karanteno sem se veliko ukvarjal s svojim parfumom, ki se dobro prodaja, začele so se podoknice … Lahko pa rečem, da smo se naučili živeti bolj en z drugim in ne eden mimo drugega, kar se pogosto zgodi, ko je en partner veliko odsoten. Na stvari poskušam vedno gledati s pozitivne plati. Iz karantene lahko potegnemo tudi kaj dobrega. Svet, narava, vode, nebo ...Vse je zadihalo,“ je še dejal Murko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:08 10. Maj 2020.

    Kje ga je najdla.?? Križana gora..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.