Magazin > VIP
61863 ogledov

Opa, Murkova žena v bikiniju prava paša za oči

Damjan Murko Osebni arhiv
Maja Murko, mamica dveh sinov, je videti fantastično.
Damjan Murko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo s počitnic. Kot je za naš portal povedal, je posnetek, na katerem je z ženo, nastal pred približno dvema letoma nekje na Hrvaškem.

"Strašno sem bil nostalgičen, še zlasti zato, ker so nama odpovedali oddih v Portorožu, kjer sva nameravala z ženo praznovati 12. obletnico poroke. Letos  imamo rezervirane tudi počitnice v Turčiji. Bomo videli, kaj bo konec junija. Strašno rad sem na morju, sploh takrat, ko ni prehude vročine, ko se lahko sprehajaš in uživaš v sončnem zahodu,“ je povedal pevec in dodal, da se zelo dobro spominja teh počitnic pred dvema letoma, saj se je takrat prvič potapljal. "S harpuno sem poskušal ujeti ribo. Sem jo, najlepšo in najboljšo, kot se tudi vidi na posnetku.“

damjan murko Magazin Tako Damjan Murko v teh časih še vedno dobro služi

Priznati je treba, da se Murkova Maja v 12. letih ni prav veliko postarala. Kaj je njen recept? "Jaz jo zalivam. Vem, kaj rože potrebujejo,“ se je pošalil Murko, ki pravi, da je bil v zadnjih tednih kljub karanteni zelo zaposlen, kljub temu pa sta se z ženo v tem času še bolj zbližala. 

damjan murko | Avtor: Facebook Facebook

"Prepiri so, tudi brez karantene, kar je normalno za pare, ki živijo skupaj. Med karanteno sem se veliko ukvarjal s svojim parfumom, ki se dobro prodaja, začele so se podoknice … Lahko pa rečem, da smo se naučili živeti bolj en z drugim in ne eden mimo drugega, kar se pogosto zgodi, ko je en partner veliko odsoten. Na stvari poskušam vedno gledati s pozitivne plati. Iz karantene lahko potegnemo tudi kaj dobrega. Svet, narava, vode, nebo ...Vse je zadihalo,“ je še dejal Murko.

Komentarjev 1
  • Lion007 20:08 10.maj 2020.

    Kje ga je najdla.?? Križana gora..

Sorodne novice