Magazin > VIP
15463 ogledov

Damjan Murko: Incident na predstavitvi njegovega vročega koledarja

damjan murko
1/12
Klavdija Vnuk
To je razlog.

Pevec Damjan Murko, ki velja za največjega samopromotorja pri nas, je tudi letos poskrbel za šok in to kar šok na kvadrat. V lokalu Luft ni samo predstavil svojega vročega koledarja za leto 2020, pač pa tudi po več kot desetih letih svojo novo CD ploščo.

"Letošnji koledar je najboljši, povedal vam bom tudi, zakaj. Posnela ga je nova, pomlajena ekipa - fotografinja Klavdija Vuk in idejni vodja Uroš Apostolovič – Apo. Ljudi sem po šestih letih zamenjal.  Nov veter, mlajši veter. Treba je iti v korak s časom. Seveda stojim za svojo prejšnjo ekipo, ampak z novimi idejami se vedno lahko izboljšaš in k temu stremim. Koledar smo snemali osem mesecev, vse fotografije so bile posnete zunaj, v naravi. Če je bilo mrzlo, sem se napol gol odel v krzno ali pa se skril pod rjuho, tako kot za posnetek 'Nabiralec riža'. Stal sem ob cesti in lahko se predstavljate, kakšni so bili odzivi ljudi, ki so se peljali mimo Je najbolj vroč in najkvalitetnejši koledar do sedaj. Verjamem, da se bo tako kot vedno odlično prodajal.“

Murko pravi, da vsako leto proda med 500 in 600 izvodov. Tudi letos je treba zanj odšteti 20 evrov, če se odločite še za njegov novi CD -Šok, boste za oboje skupaj plačali 27 evrov. "Pred tremi leti sem naredil analizo: gole ženske v koledarju so stale 7 evrov, predsednik države je takrat stal 14 evrov, Damjan Murko pa 20, ker je koledar s težo.“

"Glasbeniki ne izdajajo več plošč, ker se menda ne izplača. Po vseh teh letih, več kot deset let je bilo od moje zadnje plošče, sem začutil, da je zdaj primeren čas, ker je povpraševanje za mojo glasbo zelo veliko. Gre za fenomen. Iz leta v leto sem zanimivejši, tudi zaradi svoje glasbe,“ je za naš medij še zaupal Damjan, ki je na predstavitvi poskrbel za incident. 

Damjan je za svoje goste zapel nekaj pesmi, nato pa je sledilo presenečenje s torto. Vse lepo in prav, če na torti ne bi bilo iskric, ki so v trenutku sprožile alarme za požar. "Damjan spet poskrbel za šok, potrebna je bila intervencija, ljudje so bili ujeti v dvanajstem nadstropju lokala, dvigala so prenehala delovati...“ pravi pevec, pri katerem se nikoli ne ve, kdaj je šok pristen in kdaj zaigran. 

Komentarjev 2
  • matermila 08:58 27.november 2019.

    Pevec Damjan Murko....Pa vi to resno?

  • sam50 10:47 21.november 2019.

    Pa tisto riževo sceno bi lahko posnel ob riževih poljih v Italiji in bi zaslužil kakšen dodaten evro......