Magazin > VIP
18822 ogledov

Damjan Murko najprej zganjal romantiko, zdaj pa paniko!

Damjan Murko Osebni arhiv

Damjan Murko je tudi med tistimi, ki jih stanje v Italiji prejšnji mesec še ni plašilo in odvrnilo od izleta k našim sosedom, zato sta se z ženo Majo udeležila beneškega karnevala.  "Vrnila sva se takoj po pustu. Takrat še ni bilo tako obsednega stanja kot je sedaj. Vendar sva se oba testirala, ne glede na to, da nisva imela nobenih znakov okužbe. Ni nama bilo vseeno, a na srečo je testiranje pokazalo, da sva zdrava," je povedal Murko.

Sicer pevec pravi, da ni preveč paničen in da doma živijo kar se da normalno: "Seveda pa imam pomisleke, sploh za naše otroke in starejše. Doma imamo razkužila v vseh prostorih. Sicer pa nisem preveč paničen, tudi to ni zdravo. Kolikor se da, živimo mirno in normalno."

Damjan Murko | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 6
  • bojči 18:18 13.marec 2020.

    ma kdo je ta govnač, kdo mu drži štango, tolk je nepomemben kot moj predvčerajšni prdec, ma kaj se vam je na žurnalu strgalo, no če je pošteno plačal reklamo na luftigasu bom, ma ne verjamem.. torej????

  • Žurnalček 14:55 13.marec 2020.

    Mene zanima samo to ali je v Sloveniji kdaj rojen večji idiot od tegale šimpanza ? Obenem je pa tole zrelo za kazensko obravnavo !

  • matermila 11:25 13.marec 2020.

    Fetihova Ana pa tud pobere vsak drek,samo da nekaj nakraca in popolni prazno stran.Zdaj je našla idiota,ki pravi da je pevec.

Sorodne novice