Opa, takšen žrebec je danes Jože Mastnak iz Ljubezeni po domače

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Jože Mastnak, ki smo ga imeli priložnost spoznati v šovu Ljubezen po domače, je v veselem pričakovanju, saj že z nestrpnostjo pričakuje, da se bo v vsem svojem sijaju znova izkazal na modnih stezah.
Oglej si celoten članek

Jože Mastnak naj bi, po besedah navzočih na modnih prireditvah, imel prav poseben pristop in način, da kot pravi model predstavi nove modne kolekcije. Ker nas je zanimalo, kako je trenutno z njegovim modnim udejstvovanjem, smo ga povprašali, ali je še aktiven v modnih vodah.

Foto: facebook Jože Mastnak 1


"Zdaj, ko je bilo vse zaprto zaradi virusa, ni bilo modnih prireditev, a nekaj malega se je po postopnem odpiranju le začelo dogajati. Trenutno imamo sicer počitnice, a septembra bomo ponovno začeli delati. Komaj čakam, da se sprehodim po modnih stezah. Je pa to kar zahtevno, moraš znati pravilno hoditi, se pravilno zasukati ...," nam pove v nestrpnem pričakovanju vrnitve na modne brvi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:22 25. Julij 2022.

    Ce ne bi vedel da nima 5 pik v glav...

  • 12:16 24. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.