Magazin > VIP
26811 ogledov

Opa, takšen žrebec je danes Jože Mastnak iz Ljubezeni po domače

jože mastnak Pop TV
Jože Mastnak, ki smo ga imeli priložnost spoznati v šovu Ljubezen po domače, je v veselem pričakovanju, saj že z nestrpnostjo pričakuje, da se bo v vsem svojem sijaju znova izkazal na modnih stezah.

Jože Mastnak naj bi, po besedah navzočih na modnih prireditvah, imel prav poseben pristop in način, da kot pravi model predstavi nove modne kolekcije. Ker nas je zanimalo, kako je trenutno z njegovim modnim udejstvovanjem, smo ga povprašali, ali je še aktiven v modnih vodah.

Jože Mastnak 1 | Avtor: facebook facebook


"Zdaj, ko je bilo vse zaprto zaradi virusa, ni bilo modnih prireditev, a nekaj malega se je po postopnem odpiranju le začelo dogajati. Trenutno imamo sicer počitnice, a septembra bomo ponovno začeli delati. Komaj čakam, da se sprehodim po modnih stezah. Je pa to kar zahtevno, moraš znati pravilno hoditi, se pravilno zasukati ...," nam pove v nestrpnem pričakovanju vrnitve na modne brvi.
 

Komentarjev 2
  • Kolr 07:22 25.julij 2022.

    Ce ne bi vedel da nima 5 pik v glav...

  • Peggy_Berkley 12:16 24.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ..............>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

Sorodne novice