Uporabno
1122 ogledov

Łukasz Witek, Answearjev modni stilist in raziskovalec trendov, je izbral top 6 poletnih stajlingov

Answear Answear
Ne moremo se odločiti, katera kombinacija nam je ljubša!

Łukasz Witek je že 8 let član družine Answear. Kot pravi tudi sam, je bilo to zanj čudovito in nenavadno potovanje, ko je opazoval rast vodilne spletne trgovine z oblačili že od samega začetka. Danes Łukasz vodi ekipo dvanajstih ljudi, sprejema pomembne odločitve na mestu glavnega modnega stilista, je raziskovalec trendov in tudi izobraževalec v podjetju Answear. Glede na njegovo strokovnost in izbran okus, se nismo mogli upreti prošnji, naj  izbere top 6 kombinacij, ki so ‘must have’ tega poletja. Lifespiration starts here! Pripravite se na odlične kombinacije ter nam zaupajte, katera vam je najljubša!  

Answear | Avtor: Answear Answear

Prvo kombinacijo lahko nosite od sprehoda po mestu do plaže. Za to priložnost je Łukasz Witek izbral belo srajco Polo Ralph Lauren in padajoče hlače Nortes du Nord. Detajla, ki naredita razliko v tej kombinaciji, sta zagotovo klobuk znamke RVCA in elegantna zapestnica Lauren Ralph Lauren. Da bo stajling popoln, vam stilistka Answear svetuje, da si nadenete sončna očala Saint Laurent in črne japonke Gant Florri. In če se po prijetnem sprehodu vseeno odločite za plažo, se bodo h kombinaciji odlično podale črtaste dvodelne kopalke Protest, ki jih bo ščitila eko odejica Madam Stoltz.

Answear | Avtor: Answear Answear

Druga kombinacija je sestavljena iz šestih elementov in bolj živih barv. Kot glavna kosa kombinacije je Łukasz izbral udobne in turkizno modre hlače Patrizia Pepe ter rumeno srajco znamke Samsoe Samsoe. Celoten videz je popestril s sandali, kapo Karl Lagerfeld, uhani Kat Macoine, ki žarijo v poletnih barvah in platneno torbo Vans.

Answear | Avtor: Answear Answear

Tretja kombinacija nas vabi na jadranje in h gurmanskim užitkom. Bež jakno Samsoe Samsoe lahko ovijete okoli sebe, ko zapiha hladnejši morski veter in jo kombinirate s krilom Max Mara, h kateremu se odlično prilega morska bež torbica Marc O’Polo in rumeni sandali. Celotno kombinacijo bo popestril komplet uhanov za zgornji del ušesa znamke Ania Kruk in uhani Patrizia Pepe ter sončna očala Chloé. Ko boste na sidrišču, se osvežite v modrih enodelnih kopalkah Max Mara.

Answear | Avtor: Answear Answear

Četrto in peto kombinacijo smo poimenovali Safari kombinacije. Łukasz je kombiniral obleko Sisley ohlapnega dizajna s svilenim šalom Coccinelle, ki ga lahko zavežete na nešteto načinov. Answear.LAB klobuk vas bo ščitil pred soncem, v udobnih rjavih sandalih BOSS Scarlet Gladiator ali usnjenih UGG sandalih pa boste lahko uživali na dolgih sprehodih. Vsakodnevne malenkosti nosite v usnjeni torbi Paul Smith, za vašo točnost pa bo poskrbela ročna ura Calvin Klein. 

Answear | Avtor: Answear Answear

Elegantna peta kombinacija je sestavljena iz osmih elementov. Glavna zvezda je zagotovo obleka Michael Kors, ki jo lahko kombinirate s Samsoe Samsoe puloverjem in torbo Michael Kors, ki je zaradi svoje velikosti lahko tudi vikend potovalka. Celoten outfit popestrite s sončnimi očali Bottega Veneta, ogrlico iz aluminija in železa Patrizia Pepe, uhani Ralph Lauren in usnjeno zapestnico Toy Burch. Stopala ljubijo udobje, zato je Łukasz celotnemu stajlingu dodal usnjene bele copate. 

Answear | Avtor: Answear Answear

Zadnja šesta kombinacija je pravi poletni hit, v katerem prevladujeta črna in rdeča. Twinset pulover je Answearjev stilist kombiniral z enodelnimi črnimi kopalkami, sandali Bimba Y Lola, v katere smo se zaljubili na prvi pogled in črno torbico za okoli pasu answear.LAB, v katero lahko pospravite vaše najpomembnejše predmete. Klobuk Sisley vas bo zaščitil pred soncem, vašo najljubšo pijačo pa lahko ohladite v oranžni steklenici Aurino. In le kakšna bi bila kombinacija brez nakita? V paketu Medicine imate kar štiri barvite možnosti. 

Neverjetno je, kako dober outfit vpliva na prvi vtis. Zato prisluhnite nasvetu Łukasza Witeka in izberite stvari, ki jih letošnje poletje pač morate imeti. Izdelki, naročeni do 23.59, bodo poslani še isti dan, ker Answear ponuja hitro dostavo v 48 urah. In če ste član Answear Cluba boste ob vsakem nakupu lahko 10 odstotkov vrednosti izdelka pretvorili v točke, s katerimi boste lahko pri naslednjem naročilu znižali količino izbranega artikla za 50 odstotkov. Prav tako Answear vsem kupcem zagotavlja brezplačno vračilo izdelkov z brezplačno dostavo za vsa naročila nad 40 evrov.