Magazin > VIP
17101 ogledov

Ljubezen po domače: Tako danes živi Sajra Halep

jure novak, sajra POP TV
Kaj se z njo dogaja sedaj?

Sajra Halep je tisto dekle, ki je v šovu Ljubezen po domače povedalo točno to, kar si misli. No, Juretu Novaku njen način komuniciranja ni bil pri srcu, saj ga je večinoma le grajala. Med drugim mu je rekla tudi, da je čas, da se prične obnašati bolj odraslo.

Kako pa Sajra danes gleda na vse skupaj in kaj se v njenem življenju dogaja?

"Prav nič novega ni pri meni. Še vedno sem samska, na obzorju ni ne novega moškega, ne ženske," nam v smehu pove in doda, da pa so nespodobna povabila preko družbenih omrežij. "A to je le za zabavo. Pokažem prijateljici, se nasmejiva in to je to!"

V finalni oddaji šova je ni bilo, dejala je, da je zbolela.

"Ja res je zbolela sem, a četudi ne bi, bi tja prišla samo zato, da srečam ostala dekleta. Zaradi Jureta zagotovo ne, priznam, tudi počutila se ne bi najbolje v njegovi družbi!"

Za Žurnal24 je pojasnila še, da na kmetiji ni bilo prijetno. "Dokler je bila Patricija, je še nekako šlo, potem pa … Kaj naj govorim, saj ste vse videli! Počutila sem se kot sedmo kolo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.