Magazin > VIP
17830 ogledov

Ljubezen po domače: Patricija razkrila, da ima njen fant napako

Patricija Harl in Jernej Instagram
To jo občasno še moti.

Šov Ljubezen po domače je mimo, Patricija Harl, ki je v zadnji sezoni najprej iskala ljubezen pri Juretu Novaku, nato pa še pri Juretu Struni, je hitro ugotovila, da jo ta čaka nekje drugje.

Pred kratkim je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, na kateri je v objemu simpatičnega fanta. Poleg je le skrivnostno dopisala, da je to njen obisk.

"Ja, to je moj fant," je priznala za zurnal24.si, "ime mu je Jernej, poznava se že nekje tri leta, par pa sva nekaj mesecev."

A njen novi fant ima napako, ki Patricijo še občasno zmoti, a poskuša iti preko sebe. "Ja, mlajši je eno leto! Saj veste, da imam raje starejše moške in nisem se še čisto sprijaznila s tem. Včasih me še prešine, da je mlajši in potem moram iti čez to," nam je iskreno priznala.

A zdi se, da je ta ovira vse manjša, saj parček vse več časa preživi skupaj. "Sicer še ne živiva skupaj, ampak, lahko bi pa tudi tako rekli, saj je Jernej večinoma časa pri meni. Sva nekako v procesu, da zaživiva skupaj, ja," je še povedala. Jernej, ki je študent strojništva, se bo preselili v njeno stanovanje, ki ga ima v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.