Magazin > VIP
42298 ogledov

Ljubezen po domače: Je Lovru danes žal, ker je dal Miji prstan?

Voyo
Povedal nam je takšno resnico.

Od zadnjega, finalnega dela šova Ljubezen po domače, je preteklo že nekaj mesecev, posnet je bil lansko jesen. Videli smo, kako je šel Lovro Gregorš na kolena in je zasnubil svojo Mijo Rovtar. Rekla je da!

"Priznam, da me je bilo zelo strah narediti ta korak, saj je Mija sposobna vsega, lahko bi me gladko zavrnila, a me k sreči ni," nam je povedal Lovro.

Na vprašanje, če mu je danes kaj žal, da ji je dal dragocen prstan, pa je odgovoril: "Niti malo! Najin odnos je iz dneva v dan globlji, zares se imava lepo, skupaj sva vsak dan."

Razkril pa nam je tudi, da imajo radovedneži veliko dela s tem, ker Mija zaročnega prstana ne nosi pogosto. "Rekla je, da je preveč dragocen zanjo, res je kamen veliko vreden, in ga ima kar lepo spravljenega. Če greva na lepše, si ga nadene, če ne pozabi," se je smejal Lovro.

Bo poroka kmalu?

"Ne, o tem ne razmišljava, zaroka je dovolj. Če pa bo kdaj naneslo, da bova začela razmišljati o poroki, jo bom pa še enkrat zaročil!"

 | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.