Uporabno
3140 ogledov

‘Must have’ premium poletna krila za vse priložnosti

Answear.si Answear.si
Pri Answearu smo našli ‘must have’ premium poletna krila za vse priložnosti! Primerna za vsak dan in tudi za poroke ter druge svečane dogodke.

Krila so praktičen kos oblačila, ki ne smejo manjkati v ženski omari, zlasti pa poleti, ko se nosijo vse barve in vzorci. Glede na to, da je Answear, vodilna evropska spletna trgovina z oblačili, posvečena pogumnim ženskam in ima v svoji ponudbi 500 svetovnih znamk, kot so Diesel, Guess, Boss, Hugo, Michael Kors, Valentino, DKNY, Tommy Hilfiger, priznamo, da ni bilo težko najti ‘must have’ premium kosov, v katerih boste videti senzacionalno, ne glede na priložnost.

Na začetku iskanja smo se ustavili pri kultni znamki Patrizia Pepe, katere dolgo krilo nas je pustilo brez besed. Plavajoče krilo, ki lahkotno plapola v poletnem vetriču je hkrati glamurozno in primerno za posebne priložnosti. Krilo s cvetličnim vzorcem lahko kombinirate z belo majico, svileno srajco ali crop topom.

1/4
Answear.si

Viskozno krilo Calvin Klein nas je s preprostostjo in eleganco popolnoma navdušilo. Čudovito bež krilo, ki na dnevni svetlobi izgleda kot mesečina, je dokaz, kako pomembni so detajli in kakšno razliko naredijo. Poseben pridih bo dalo vezeno ime blagovne znamke z belo nitjo. Kombinirajte ga z ravnimi sandali z vezalkami ali s sandali s peto.

Se strinjaš, da je poletje najboljša sezona za drzne kombinacije? Guess se strinja in mi mu ne oporekamo. Krilo ravnega kroja in tanka elastična pletenina, okrašena s pisanimi bleščicami, bosta postala vaš standardni kos, ki ga boste nosile še leta. To kombinacijo lahko nosite z enobarvno torbico in enobarvnimi sandali.

Nerazdružljiva kombinacija. Prepričani smo, da bomo stil kopirali kar iz spletne trgovine Answear. Kratko rdeče krilo HUGO v kombinaciji z roza srajco je zagotovo naš najljubši outfit in odlična kombinacija.

Answear.si | Avtor: Answear.si Answear.si

Izkoristite 30-odstotni popust na vse artikle!

S prihodom spletne trgovine Answear na slovenski trg so vsi artikli do 29. junija znižani za 30 odstotkov. Na koncu naročila vnesite kodo HEJ in vaša ugodnost se bo samodejno aktivirala.

Spodaj vam predstavljamo še dodatne premium izbire, ki jih so obvezni kosi tega poletja.

Answear omogoča ekspresno dostavo v 48 urah. Hkrati pa se lahko včlanite tudi v Answear Club, kar vam prinaša 10 odstotkov vrednosti ob vsakem nakupu. Vrednost se pretvori v točke, s katerimi lahko pri naslednjem naročilu znižate vrednost izbranega artikla za kar 50 odstotkov. Answear vam ob nakupu nad 40€ zagotavlja tudi brezplačno dostavo in brezplačna vračila.

Lifespiration starts here. Prepričajte o kakovosti Answear!

Answear.si | Avtor: Answear.si Answear.si