Opa, to so najlepše slovenske rdečelaske

Foto: Saša Despot Nika Veger, Peter Poles Foto: Instagram Karin Škufca Foto: Saša Despot Zvezde plešejo, Katarina Venturini Foto: Facebook Tanja Žagar Foto: mediaspeed Nina Pušlar
Nekateri pravijo, da so rdečelaske najbolj strastne ženske!
Oglej si celoten članek

Rdeča barva izžareva strast, zato rdečelaske pri moških veljajo za ene najbolj vznemerljivih žensk. Nekoč je veljalo, da se najbolj zabavajo svetlolaske, v resnici pa naj bi bile med najbolj živahnimi in strastnimi prav rdečelaske. Da so ženske z rdečimi lasmi pravi fetiš, je ugotovil tudi Hollywood, ki ima v svojih vrstah kar nekaj rdečelask. Med njimi so Julianne Moore, Nicole Kidman, Kathy Griffin, Lindsay Lohan, Marcia Cross, Isla Fisher in mnoge druge. 

Magazin Tanja Žagar pobegnila z Mikijem

Nekaj brhkih znanih lepotic z rdečkastimi lasmi pa imamo tudi Slovenci, med njimi sta pevki Tanja Žagar in Nina Pušlar, blogerka Nika Veger, plesalka Katarina Venturini in manekenka Karin Škufca (fotografije v galeriji). 

Magazin Tanja Žagar o očitkih, da je razdrla Mikijevo družino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:39 22. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 16:05 21. April 2019.

    Katera od naštetih pa je sploh resnično naravna rdečelaska-pobarvamo lahko tudi fižolov kol.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.