Opekline, ki bi bi ga lahko zaznamovale za vedno

Foto: Dejan Nikolič
Foto: Dejan Nikolič
Damjan Murko na počitnicah ni bil dovolj previden, česar se zaveda tudi sam.
Oglej si celoten članek

"Letos smo bili v Strunjanu, saj smo se odločili, da zaradi devetmesečnega sina ne bomo potovali predaleč. Na počitnicah, pa žal nisem dovolj upošteval nasvetov strokovnjakov, čeprav sem podlago že imel. Ampak, saj veste, kako je, ko si na morju, pozabiš na vse, zato sem staknil lažjo obliko sončarice. Obisk bolnišnice ni bil potreben, sem pa po hrbtu dobil izpuščaje, ki bi mi lahko pustili trajne posledice, če ne bi ukrepal in prenehal z praženjem na soncu. Sedaj sem veliko bolj previden," nam je zaupal Damjan Murko, ki se po morskem oddihu, odpravlja še na gorskega:

"Z družino se odpravljamo še za hribe, kamor se zelo rad odpravim, sploh, če me na cilju čaka dobra turistična kmetija. Motivacija more biti (smeh)."

Za Murka so to prve poletne počitnice s sinom, ki sta ga z ženo Majo pričakala septembra. Ko smo, ga vprašali, ali kmalu načrtuje še enega, nam je odgovoril: "Nikoli si ne bi mislil, da imam otroke lahko tako rad. Ko gledaš svojo kri, kako raste, kako se razvija, kako spi, se očetovski čut še bolj potencira in si želiš še kakšnega. Vedno pa rad rečem, da te reči rad prepuščam naključju in usodi, nikoli se ne ve. Radi se imamo, morda se zgodi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:23 11. Avgust 2013.

    Ta je zaznamovan že od rojsta in to v glavi

  • mph
    01:26 11. Avgust 2013.

    Me pa sicer res zanima koliko plačuje časopisom na članek, da objavijo te njegove bedarije, ki jih trosi.

  • mph
    01:25 11. Avgust 2013.

    Kakšno gnusno bitje brez vsakega posluha za glasbo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.