Magazin > VIP
1 ogledov

Opekline, ki bi bi ga lahko zaznamovale za vedno

Damjan Murko Dejan Nikolič
Damjan Murko na počitnicah ni bil dovolj previden, česar se zaveda tudi sam.

"Letos smo bili v Strunjanu, saj smo se odločili, da zaradi devetmesečnega sina ne bomo potovali predaleč. Na počitnicah, pa žal nisem dovolj upošteval nasvetov strokovnjakov, čeprav sem podlago že imel. Ampak, saj veste, kako je, ko si na morju, pozabiš na vse, zato sem staknil lažjo obliko sončarice. Obisk bolnišnice ni bil potreben, sem pa po hrbtu dobil izpuščaje, ki bi mi lahko pustili trajne posledice, če ne bi ukrepal in prenehal z praženjem na soncu. Sedaj sem veliko bolj previden," nam je zaupal Damjan Murko , ki se po morskem oddihu, odpravlja še na gorskega:

"Z družino se odpravljamo še za hribe, kamor se zelo rad odpravim, sploh, če me na cilju čaka dobra turistična kmetija. Motivacija more biti (smeh)."

Za Murka so to prve poletne počitnice s sinom, ki sta ga z ženo Majo pričakala septembra. Ko smo, ga vprašali, ali kmalu načrtuje še enega, nam je odgovoril: "Nikoli si ne bi mislil, da imam otroke lahko tako rad. Ko gledaš svojo kri, kako raste, kako se razvija, kako spi, se očetovski čut še bolj potencira in si želiš še kakšnega. Vedno pa rad rečem, da te reči rad prepuščam naključju in usodi, nikoli se ne ve. Radi se imamo, morda se zgodi."

Komentarjev 4
  • Iztok Turk 07:23 11.avgust 2013.

    Ta je zaznamovan že od rojsta in to v glavi

  • mph 01:26 11.avgust 2013.

    Me pa sicer res zanima koliko plačuje časopisom na članek, da objavijo te njegove bedarije, ki jih trosi.

  • mph 01:25 11.avgust 2013.

    Kakšno gnusno bitje brez vsakega posluha za glasbo.