Oposumko Heidi snubijo na televizijo

Foto: Žurnal24 Slavna škileča oposumka Heidi. (Foto: Facebook)
Si bo škileča oposumka Heidi priborila tudi televizijsko slavo? V nemški televizijski oddaji so ji namreč dodelili vlogo, kjer bo igrala kar sebe.
Oglej si celoten članek

Oposumka Heidi, katere nenavadni videz jo je spremenil v svetovno atrakcijo, bo v nemški oddaji Dr Mertens: Vet igrala kar sebe, v oddaji pa naj bi prestala tudi radikalno operacijo, s katero bi ji popravili vid. Ustvarjalci so ob tem njenim oboževalcem zagotovili, da bo Heidi posnela vse prizore znotraj živalskega vrta v nemškem Leipzigu. "Igrala bo sebe in vsi prizori bodo posneti v živalskem vrtu, kjer živi, tako da je potek ne bo preveč zmotil. Če bo šlo vse v redu, bi se ekipi lahko pridružila za daljši čas."

Heidi je postala popularna zaradi svojih škilečih oči, na Facebooku ima tudi svojo stran z več kot 325 tisoč oboževalci. Poleg tega je letos sodelovala v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela. "Je naravni talent za igranje, vendar nikoli ne zapušča svojega prostora. Tako bo vedno ostala prizemljena," je povedal eden izmed oskrbnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.