Magazin > Bizarno
25 ogledov

Oposumko Heidi snubijo na televizijo

Slavna škileča oposumka Heidi. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Si bo škileča oposumka Heidi priborila tudi televizijsko slavo? V nemški televizijski oddaji so ji namreč dodelili vlogo, kjer bo igrala kar sebe.

Oposumka Heidi, katere nenavadni videz jo je spremenil v svetovno atrakcijo, bo v nemški oddaji Dr Mertens: Vet igrala kar sebe, v oddaji pa naj bi prestala tudi radikalno operacijo, s katero bi ji popravili vid. Ustvarjalci so ob tem njenim oboževalcem zagotovili, da bo Heidi posnela vse prizore znotraj živalskega vrta v nemškem Leipzigu. "Igrala bo sebe in vsi prizori bodo posneti v živalskem vrtu, kjer živi, tako da je potek ne bo preveč zmotil. Če bo šlo vse v redu, bi se ekipi lahko pridružila za daljši čas."

Heidi je postala popularna zaradi svojih škilečih oči, na Facebooku ima tudi svojo stran z več kot 325 tisoč oboževalci. Poleg tega je letos sodelovala v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela. "Je naravni talent za igranje, vendar nikoli ne zapušča svojega prostora. Tako bo vedno ostala prizemljena," je povedal eden izmed oskrbnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.