Oprah: "Nisem lezbijka!"

Foto: Žurnal24 Oprah Winfrey
Oprah Winfrey je v intervjuju z Barbaro Walters zanikala govorice, da je lezbijka, in dejala, da jo govorice motijo.
Oglej si celoten članek

V prihajajoči oddaji Barbare Walters slavna televizijska voditeljica Oprah odločno oznanja: "Nisem lezbijka. Nisem niti neke vrste lezbijka." Govorice jo motijo. "Vznemirjajo me zato, ker to pomeni, da nekdo misli, da lažem." Poleg tega pravi,"zakaj bi to hotela skriti? To ni moj slog."

Eden od razlogov za te lažne govorice je njeno 20-letno tesno prijateljstvo z Gayle King. "Ona je mati, ki je nikoli nisem imela. Je sestra, ki bi si je vsak želel. Je prijatelj, ki si ga vsak zasluži. Ne poznam boljšega človeka," je čustveno izjavila Oprah. "Na jok mi gre, ko pomislim, da ji tega verjetno nisem nikoli povedala. Robčke, prosim."

Razgovorila se je tudi o svojem partnerstvu s poslovnežem Stedmanom Grahamom. Ta naj bi bil po več kot 20 letih partnerstva še vedno njen ljubimec in prijatelj, čeprav se ju v javnosti bolj redko vidi skupaj. Waltersovi je povedala, da je kljub govoricam o njunem razhodu "ljubezen, ljubimec, moški, partner, prijatelj" njenega življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.