Magazin > VIP
20 ogledov

Oprah: "Nisem lezbijka!"

Oprah Winfrey Žurnal24 main
Oprah Winfrey je v intervjuju z Barbaro Walters zanikala govorice, da je lezbijka, in dejala, da jo govorice motijo.

V prihajajoči oddaji Barbare Walters slavna televizijska voditeljica Oprah odločno oznanja: "Nisem lezbijka. Nisem niti neke vrste lezbijka." Govorice jo motijo. "Vznemirjajo me zato, ker to pomeni, da nekdo misli, da lažem." Poleg tega pravi,"zakaj bi to hotela skriti? To ni moj slog."

Eden od razlogov za te lažne govorice je njeno 20-letno tesno prijateljstvo z Gayle King. "Ona je mati, ki je nikoli nisem imela. Je sestra, ki bi si je vsak želel. Je prijatelj, ki si ga vsak zasluži. Ne poznam boljšega človeka," je čustveno izjavila Oprah. "Na jok mi gre, ko pomislim, da ji tega verjetno nisem nikoli povedala. Robčke, prosim."

Razgovorila se je tudi o svojem partnerstvu s poslovnežem Stedmanom Grahamom. Ta naj bi bil po več kot 20 letih partnerstva še vedno njen ljubimec in prijatelj, čeprav se ju v javnosti bolj redko vidi skupaj. Waltersovi je povedala, da je kljub govoricam o njunem razhodu "ljubezen, ljubimec, moški, partner, prijatelj" njenega življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.