Oprah povzročila kaos

Foto: Žurnal24 Oprah je "križarila" po sydneyjskem zalivu z Russellom Crowom in njegovo soprogo
Ameriška kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se mudi v Avstraliji, kjer namerava pred sydneyjsko opero posneti dve epizodi z avstralskimi zvezdniki.
Oglej si celoten članek

Oprahin prihod v Avstralijo je povzročil pravcato obsedenost medijev, saj je njeno nedeljsko križarjenje z igralcem Russellom Crowom po zalivu Sydneyja spremljalo kar 20 jaht.

Avstralija je za obisk Oprah plačala 2,3 milijona dolarjev (1,7 milijona evrov), večinoma sicer za stroške nastanitve nje in njenega spremstva. Poleg tega so njeno "križarjenje" pred sydneyjsko opero pospremili tudi z megalomanskim sprejemom in celo ognjemetom.

Oprah namerava med gostovanjem v Avstraliji posneti dve epizodi pred sydneyjsko operno hišo z okoli 12 tisoč oboževalci v občinstvu in s posebnimi gosti, med katerimi bodo tudi igralci Crowe, Hugh Jackman in Nicole Kidman. Prišla naj bi tudi rockovska skupina Bon Jovi. Krožijo celo govorice, da naj bi kot posebni gostje prišli člani skupine U2, ki so trenutno na turneji po Avstraliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.