Magazin > VIP
16 ogledov

Oprah povzročila kaos

Oprah je "križarila" po sydneyjskem zalivu z Russellom Crowom in njegovo soprogo Žurnal24 main
Ameriška kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey se mudi v Avstraliji, kjer namerava pred sydneyjsko opero posneti dve epizodi z avstralskimi zvezdniki.

Oprahin prihod v Avstralijo je povzročil pravcato obsedenost medijev, saj je njeno nedeljsko križarjenje z igralcem Russellom Crowom po zalivu Sydneyja spremljalo kar 20 jaht.

Avstralija je za obisk Oprah plačala 2,3 milijona dolarjev (1,7 milijona evrov), večinoma sicer za stroške nastanitve nje in njenega spremstva. Poleg tega so njeno "križarjenje" pred sydneyjsko opero pospremili tudi z megalomanskim sprejemom in celo ognjemetom.

Oprah namerava med gostovanjem v Avstraliji posneti dve epizodi pred sydneyjsko operno hišo z okoli 12 tisoč oboževalci v občinstvu in s posebnimi gosti, med katerimi bodo tudi igralci Crowe, Hugh Jackman in Nicole Kidman. Prišla naj bi tudi rockovska skupina Bon Jovi. Krožijo celo govorice, da naj bi kot posebni gostje prišli člani skupine U2, ki so trenutno na turneji po Avstraliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.