Oriana sina predstavila fantu

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Simpatična voditeljica Oriana Girotto, ki je že od poletja v zvezi s pevcem skupine Noctifera, Giannijem Poposkim, je svojemu izbrancu končno predstavila moškega svojega življenja, sina Aleksa.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta Oriana in Gianni zaljubljena že več kot pol leta, je Aleks maminega novega izbranca spoznal šele pred kratkim. "Pustila sem, da se zadeve razvijajo same, nisem želel siliti," je za revijo Story povedala Oriana in razkrila, da jo je sin sam spodbudil k temu, da ga spozna z Giannijem. "Bila sem umirjena in zadovoljna, dan za dnem bolj srečna in seveda je tudi mali to opazil in enkrat mi je samo rekel: 'Mami, saj vem, da imaš novega fanta ... Ali mi ga predstaviš?' In tako je bilo."

Oriana, ki bo kmalu zakorakala v četrto desetletje življenja, pravi, da vsi trije skupaj zelo uživajo, a da sina noče siliti v nič. "Ko smo vsi skupaj, je samo zato, ker si mali to želi. Na srečo sta si zelo simpatična in se kar zabavata, a to v vednosti, da ima mali že krasnega in zelo pozornega očeta in da bo Gianni postal oče, ko si bo to želel sam," je še izdala Oriana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.