Magazin > VIP
147 ogledov

Oriana sina predstavila fantu

Oriana Girotto Mediaspeed.net
Simpatična voditeljica Oriana Girotto, ki je že od poletja v zvezi s pevcem skupine Noctifera, Giannijem Poposkim, je svojemu izbrancu končno predstavila moškega svojega življenja, sina Aleksa.

Čeprav sta Oriana in Gianni zaljubljena že več kot pol leta, je Aleks maminega novega izbranca spoznal šele pred kratkim. "Pustila sem, da se zadeve razvijajo same, nisem želel siliti," je za revijo Story povedala Oriana in razkrila, da jo je sin sam spodbudil k temu, da ga spozna z Giannijem. "Bila sem umirjena in zadovoljna, dan za dnem bolj srečna in seveda je tudi mali to opazil in enkrat mi je samo rekel: 'Mami, saj vem, da imaš novega fanta ... Ali mi ga predstaviš?' In tako je bilo."

Oriana, ki bo kmalu zakorakala v četrto desetletje življenja, pravi, da vsi trije skupaj zelo uživajo, a da sina noče siliti v nič. "Ko smo vsi skupaj, je samo zato, ker si mali to želi. Na srečo sta si zelo simpatična in se kar zabavata, a to v vednosti, da ima mali že krasnega in zelo pozornega očeta in da bo Gianni postal oče, ko si bo to želel sam," je še izdala Oriana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.