Osbournova dolžna 1,7 milijona

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Britanski rockerski par Ozzy in Sharon Osbourne lahko zaradi neplačevanja davkov ostaneta brez strehe nad glavo. Državi sta namreč dolžna več kot 1,7 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Dokumenti davčne službe kažejo, da Osbournova Združenim državam Amerike dolgujeta več kot 1,7 milijona dolarjev (približno 1,16 milijona evrov). Kljub gledani resničnostni seriji, Ozzyjevi uspešni glasbeni karieri in Sharoninim dobro prodajanim knjigam zakoncema grozi, da bosta ostala brez bogastva.

 

"Precej redko se dogaja, da je nekdo dolžan toliko denarja. Če Sharon in Ozzy ne bosta mogla poplačati dolga, bodo morali njuno razkošno vilo v Los Anegelsu žal zaseči," je povedal pravni svetovalec Peter Haven in dodal, da imata za plačilo časa še en teden.

 

Z enakimi težavami se te dni sooča tudi njuna hči Kelly, ki pa je zvezni državi Kalifornija dolžna 30 tisoč dolarjev. Denar naj bi zaslužila pred dvema letoma, ko je sodelovala pri šovu Zvezde plešejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.