Magazin > VIP
7 ogledov

Osbournova dolžna 1,7 milijona

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Britanski rockerski par Ozzy in Sharon Osbourne lahko zaradi neplačevanja davkov ostaneta brez strehe nad glavo. Državi sta namreč dolžna več kot 1,7 milijona dolarjev.

Dokumenti davčne službe kažejo, da Osbournova Združenim državam Amerike dolgujeta več kot 1,7 milijona dolarjev (približno 1,16 milijona evrov). Kljub gledani resničnostni seriji, Ozzyjevi uspešni glasbeni karieri in Sharoninim dobro prodajanim knjigam zakoncema grozi, da bosta ostala brez bogastva.

 

"Precej redko se dogaja, da je nekdo dolžan toliko denarja. Če Sharon in Ozzy ne bosta mogla poplačati dolga, bodo morali njuno razkošno vilo v Los Anegelsu žal zaseči," je povedal pravni svetovalec Peter Haven in dodal, da imata za plačilo časa še en teden.

 

Z enakimi težavami se te dni sooča tudi njuna hči Kelly, ki pa je zvezni državi Kalifornija dolžna 30 tisoč dolarjev. Denar naj bi zaslužila pred dvema letoma, ko je sodelovala pri šovu Zvezde plešejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.