Osem mesecev po smrti partnerja umira tudi Siegfried

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maja je po okužbi s koronavirusom umrl iluzionist Roy Horn, sedaj umira še njegov dolgoletni partner Siegfried Fischbacher.
Oglej si celoten članek

Siegfried Fischbacher, ki je z Royem Hornom in njunimi tigri desetletja zabaval občinstva po vsem svetu, umira. 81-letnik je zbolel za rakom na trebušni slinavki. 

Nekdanji nemški zabavljač je prestal 12-urno operacijo, med katero pa so zdravniki ugotovili, da se je rak žal že razširil. 

Siegfried, ki se zaveda, da zanj ni več upanja, je bolnišnico zapustil. Doma mu pomagata dve medicinski sestri.

Za Nemca je to že drugi šok letos. Maja se je po okužbi z virusom covid-19 poslovil Roy. Od njegove smrti si še ni opomogel. "Danes je svet izgubil velikana čarovnij, jaz pa svojega najboljšega prijatelja,“ je takrat zapisal Siegfried.

Kariera dvojcev, ki sta občinstvo zabavala z mešanico iluzij in živalskih trikov, se je na tragičen način končala leta 2003, ko je Roya nenadoma napadel tiger. Tistega večera pa se ni končal le eden od najbolj uspešnih šovov v Las Vegasu, ampak tudi brezskrbno življenje znanega Nemca. Roy je namreč utrpel hude poškodbe, zaradi katerih je ostal delno paraliziran.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.