Oskarji: Po objavi nominirancev je sledilo opravičilo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Administratorjem uradne spletne strani ameriških filmskih nagrad sta se včeraj, ko so razglasili nominacije za letošnje oskarje, pripetili kar dve napaki.
Oglej si celoten članek

Med nominiranke za najboljšo igralko so namesto Ruth Negga (Loving) uvrstili Amy Adams (Prihod), Toma Hanksa pa so dodali na seznam nominirancev za najboljšega igralca.

ABC je napaki hitro odpravil in se zanju opravičil: "Za zmedo se opravičujemo akademiji, medijem in oboževalcem.“

Tako Adamsova kot tudi Hanks sta veljala za favorita, a jima filmska akademija letos ni bila naklonjena. Adamsova je bila sicer za oskarja za stransko vlogo nominirana že štirikrat, za glavno žensko vlogo pa enkrat. Hanks je bil nominiran petkrat, kipec za glavno moško vlogo pa je dobil dvakrat, in sicer za film Filadelfija in Forrest Gump.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.