Osramotila se je s kolekcijo čevljev

Foto: Flynet/JLP
Foto: Flynet/JLP
Pred nekaj tedni smo poročali, da je Cherly Cole v sodelovanju z modno spletno stranjo ustvarila cenovno dostopno kolekcijo čevljev. Kupci čevljev pa z njenimi stvaritvami niso najbolj zadovoljni.
Oglej si celoten članek

Cheryl Cole se je s kolekcijo uresničila dolgoletna želja. Čevlje je oblikovala v sodelovanju s spletnim portalom Stylistpick.com. Nad oblikovanjem je bila pevka navdušena, sodelovala pa je čisto pri vseh fazah procesa oblikovanja kolekcije, od začetnih skic do izbire barv in materialov. Kolekcija obsega 12 različnih modelov obutve. Britanski mediji so Cherly označili celo za kraljico čevljev. Vsak par je Cheryl poimenovala po ljudeh, ki so jo pri oblikovanju navdihovali.

Kakovost ni pomembna

Očitno pa pevka ni bila najbolj pozorna na kakovost, saj so čevlji po mnenju kupcev zelo slabe kakovosti, poroča Huffingtonpost. Čevelj, za katerega je pevka dejala, da pooseblja njeno bistvo, pa je požel še največ kritik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.