Ostre in spretne Marčeve ide

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z ostrimi in spretnimi dialogi v sodobnem svetu moči in politike so Marčeve ide napeta zgodba o ambicijah, zvestobi, prevari in maščevanju. Politično dramo si lahko ogledate na filmskem platnu ljubljanskega Koloseja in Planeta Tuš v Celju.
Oglej si celoten članek

Napeta politična drama režiserja filmov Lahko noč in srečno ter Izpovedi nevarnega uma, Georgea Clooneyja, Granta Heslova in Beauja Willimona, prikazuje umazano ozadje politične kampanje ob izbiri kandidatov za volitve ameriškega predsednika.

Karizmatičnemu guvernerju Miku (George Clooney) pomaga ambiciozni politični svetovalec Stephen (Ryan Gosling), dokler ga vodja nasprotnega tabora ne povabi na razgovor. Čeprav Stephen zavrne nečedno ponudbo, ga zaradi skrivnega sestanka odpustijo, toda ko odkrije temačno skrivnost o Miku, se Stephen dokončno zaplete v nevidne mreže političnih spletk, prevar in maščevanja.

Vstopnica za ogled filma vas bo stala 5,30 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.