Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Ostre in spretne Marčeve ide

marčeve ide Žurnal24 main
Z ostrimi in spretnimi dialogi v sodobnem svetu moči in politike so Marčeve ide napeta zgodba o ambicijah, zvestobi, prevari in maščevanju. Politično dramo si lahko ogledate na filmskem platnu ljubljanskega Koloseja in Planeta Tuš v Celju.

Napeta politična drama režiserja filmov Lahko noč in srečno ter Izpovedi nevarnega uma, Georgea Clooneyja, Granta Heslova in Beauja Willimona, prikazuje umazano ozadje politične kampanje ob izbiri kandidatov za volitve ameriškega predsednika.

Karizmatičnemu guvernerju Miku (George Clooney) pomaga ambiciozni politični svetovalec Stephen (Ryan Gosling), dokler ga vodja nasprotnega tabora ne povabi na razgovor. Čeprav Stephen zavrne nečedno ponudbo, ga zaradi skrivnega sestanka odpustijo, toda ko odkrije temačno skrivnost o Miku, se Stephen dokončno zaplete v nevidne mreže političnih spletk, prevar in maščevanja.

Vstopnica za ogled filma vas bo stala 5,30 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.