Ota ni noseča in kmalu poročena

Foto: Žurnal24 Ota Roš s svojim izvoljencem. (Foto: Katja Kodba/mediaspeed.net)
Ker je danes dan šaljivcev, smo se tudi mi malo pošalili. Prikupna voditeljica Ota Roš le ni noseča, pa tudi poročila se ne bo.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je decembra lani izvedelo, da Ota Roš ni več samska, je sedaj zgovorna voditeljica za Žurnal24 potrdila, da se je s svojim izbrancem pred nekaj dnevi zaročila, poročila pa se bosta junija. Na poročno slavje bosta povabila le prijatelje in ožjo družino, lokacije pa nam voditeljica ni želela razkriti.

Poročno potovanje bosta morala za nekaj let prestaviti, saj konec leta, natančneje oktobra, pričakujeta prvi naraščaj. Spola otroka zvezdnica še ne ve, bi ga pa rada izvedela pred porodom, nam je še zaupala. Nosečnost zaenkrat dobro prenaša, za novorojenčka pa sta bodoča starša že kupila voziček in posteljico.

Težave pa so se pojavile pri skupnem domovanju. "Ker se ne moreva dogovoriti, kje bova živela, v Gorici ali Ljubljani, sva se odločila, da bova stanovanje kupila v Postojni," je še povedala presrečna Ota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.