Magazin > VIP
32 ogledov

Ota ni noseča in kmalu poročena

Ota Roš s svojim izvoljencem. (Foto: Katja Kodba/mediaspeed.net) Žurnal24 main
Ker je danes dan šaljivcev, smo se tudi mi malo pošalili. Prikupna voditeljica Ota Roš le ni noseča, pa tudi poročila se ne bo.

Potem ko se je decembra lani izvedelo, da Ota Roš ni več samska, je sedaj zgovorna voditeljica za Žurnal24 potrdila, da se je s svojim izbrancem pred nekaj dnevi zaročila, poročila pa se bosta junija. Na poročno slavje bosta povabila le prijatelje in ožjo družino, lokacije pa nam voditeljica ni želela razkriti.

Poročno potovanje bosta morala za nekaj let prestaviti, saj konec leta, natančneje oktobra, pričakujeta prvi naraščaj. Spola otroka zvezdnica še ne ve, bi ga pa rada izvedela pred porodom, nam je še zaupala. Nosečnost zaenkrat dobro prenaša, za novorojenčka pa sta bodoča starša že kupila voziček in posteljico.

Težave pa so se pojavile pri skupnem domovanju. "Ker se ne moreva dogovoriti, kje bova živela, v Gorici ali Ljubljani, sva se odločila, da bova stanovanje kupila v Postojni," je še povedala presrečna Ota.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.