“Otroški nasmeh je nekaj najlepšega!”

Foto: Peter Klinc trkaj Foto: Peter Klinc trkaj, alya
‘’Na takšni prireditvi sem že večkrat pel in vedno je lepo," je o koncertu Pričarajmo otroške nasmehe povedal Trkaj.
Oglej si celoten članek

Priljubljenemu raperju Trkaju se vedno kaj dogaja. Sicer pa sam poskrbi za to, da mu ni dolgčas. Kar se glasbe tiče, ustvarja praktično ves čas. Še toliko bolj in raje spomladi. Toplo vreme in sonce mu dajeta nov zagon in dodatno energijo. ‘’Najbolj se veselim, da bom lahko veliko zunaj, na zraku,’’ pove z velikim nasmehom na obrazu.

Čeprav bo dneve večinoma preživel zunaj, bo v začetku prihodnjega tedna, natančneje 18. marca, skupaj s številnimi drugimi slovenskimi glasbeniki nastopil v notranjih prostorih Osnovne šole Škofljica, kjer bo potekal zdaj že tradicionalni dobrodelni koncert Pričarajmo otroške nasmehe.

’Na takšni prireditvi sem že večkrat pel in vedno je lepo," je povedal Trkaj. "Veselim se, da bom spet videl ‘tamale’, ki so veseli in iskreno uživajo v glasbi. V spominu mi je ostalo celotno vzdušje ter polna dvorana veselih ljudi,’’ se spominja.

Znana družba

Alya, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Maja Keuc, skupine In&Out, Gadi in Muff, DJ Pero, Samuel Lucas ter Eva Černe bodo torej že v torek skupaj s Trkajem poskrbeli za zabavo, primerno za vse generacije in glasbene okuse.

Vstopnine za dogodek ne bo, zaželeni pa so prostovoljni prispevki, s katerimi bodo pomagali šolskemu skladu, ki skrbi za pomoč socialno šibkim učencem. Skupaj z Jeanom Frbežarjem bo koncert povezovala Pika Nogavička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.