Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

“Otroški nasmeh je nekaj najlepšega!”

trkaj
1/2
Peter Klinc
‘’Na takšni prireditvi sem že večkrat pel in vedno je lepo," je o koncertu Pričarajmo otroške nasmehe povedal Trkaj.

Priljubljenemu raperju Trkaju se vedno kaj dogaja. Sicer pa sam poskrbi za to, da mu ni dolgčas. Kar se glasbe tiče, ustvarja praktično ves čas. Še toliko bolj in raje spomladi. Toplo vreme in sonce mu dajeta nov zagon in dodatno energijo. ‘’Najbolj se veselim, da bom lahko veliko zunaj, na zraku,’’ pove z velikim nasmehom na obrazu.

Čeprav bo dneve večinoma preživel zunaj, bo v začetku prihodnjega tedna, natančneje 18. marca, skupaj s številnimi drugimi slovenskimi glasbeniki nastopil v notranjih prostorih Osnovne šole Škofljica, kjer bo potekal zdaj že tradicionalni dobrodelni koncert Pričarajmo otroške nasmehe.

’Na takšni prireditvi sem že večkrat pel in vedno je lepo," je povedal Trkaj. "Veselim se, da bom spet videl ‘tamale’, ki so veseli in iskreno uživajo v glasbi. V spominu mi je ostalo celotno vzdušje ter polna dvorana veselih ljudi,’’ se spominja.

Znana družba

Alya, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Maja Keuc, skupine In&Out, Gadi in Muff, DJ Pero, Samuel Lucas ter Eva Černe bodo torej že v torek skupaj s Trkajem poskrbeli za zabavo, primerno za vse generacije in glasbene okuse.

Vstopnine za dogodek ne bo, zaželeni pa so prostovoljni prispevki, s katerimi bodo pomagali šolskemu skladu, ki skrbi za pomoč socialno šibkim učencem. Skupaj z Jeanom Frbežarjem bo koncert povezovala Pika Nogavička.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.