Pahor iz bolnišnice: "Ne bodite neumni kot jaz!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po posegu kesanje za nazaj.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je bil nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor v celjski bolnišnici operiran na prostati. 

V svoji Instagram objavi po operaciji je objavil: "Po jutranji uspešni operaciji prostate se že odlično počutim, čeprav mi čips obljubljajo šele jutri. Rad bi se zahvalil dr. Sandiju Poteki in njegovi sijajni ekipi. Sestra Metka in ostale sestre so poleg vsega super prijazne. Mislim, da vse to premalo cenimo. Počutim se lepo in v varnih rokah."

Pohvalno objavo na račun osebja bolnišnice je delil že naslednji dan, ko je zapisal, da je ponoči sicer slabo spal in se zato odločil, da bo jutro pričakal slabe volje. "Načrt mi je pokvarila sestra Simona, ki ni pozabila na moja poizvedovanja o čipsu. Takoj zjutraj ga je prinesla z nasmehom in mi polepšala dan."

Zadnjo svojo izkušnjo z operacijo je namenil tistim, ki z operacijo odlašajo: "Ne bodite neumni kot jaz. Tisti, ki imate težave s povečano prostato, ne odlašajte z operacijo. Jaz sem. Samo profesionalnosti in predanosti čudovite ekipe celjske bolnišnice gre zahvala, da te neumnosti nisem dražje plačal. Poseg in ukrepanje po njem sta zahtevni stvari. Napake, da sem trikrat prestavil operacijo, ne bi ponovil. Vi?"

Podrobnosti glede zdravstvenega stanja nekdanjega predsednika sicer niso znane, a po njegovih objavah sodeč okreva brez zapletov. 

Slovenija Boruta Pahorja operirali v celjski bolnišnici: "Operacija je bila uspešna!" na vranskem Pahor se je dokončno poslovil od svoje velike ljubezni

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 23:46 26. Februar 2023.

    Mene zanima, kdaj bo imel lobotomijo. Me pa ne preseneca, da ga trdo jedro sds brani in ga je vzelo …

  • 22:02 26. Februar 2023.

    Gospod bivši predsednik. Kaj mi svetujete , glede na to da čakam na operacijo že tri leta , predvideva se …

  • 19:42 26. Februar 2023.

    Končno si je priznal da je neumen!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.