Pahor napovedal "sankcije" tudi sinu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Predsednikov sin bo ostal brez te "ugodnosti".
Oglej si celoten članek

"Ko greva v soboto v kino, si bo kokice sam kupil," je na Instagramu zapisal Borut Pahor. Takšna "sankcija" bo doletela njegovega sina Luko, ki je v sredo komentiral dogajanje, povezano s sankcijami proti Rusiji, ki jih sprejemajo države po zastrupitvi Sergeja Skripala. Predsednik je ob tem sicer dodal, da ima sin pravico javno kritizirati njegovo zunanjo politiko. 

Predsednik Pahor je včeraj izrazil mnenje, da bi morala Slovenija izkazati solidarnost z Veliko Britanijo ter izpričati enotnost EU in Nata. Mlajši Pahor pa meni drugače. "Nemudni izgon ruskih diplomatov bi bila neutemeljena poteza, ki bi nakazovala na brezglavo zunanjo politiko do vprašanja, ki sedaj zadeva le dve suvereni entiteti. Zgodnja vpletenost mednarodne skupnosti lahko le slednje po nepotrebnem zaostri," je tvitnil. 

Kasneje je Luka Pahor zapisal, da sankcije proti Rusiji že potekajo, nemuden izgon diplomatov pa po njegovem mnenju zahteva več dokazov. Rešitve je treba iskati tako, da se izkaže zavezanost do mednarodnih partnerjev v Natu in EU, ne da bi ohromili odnose z vzhodom. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:32 26. Oktober 2019.

    tako dobimo nesposobne politike in potem se sprašujemo za kaj nam ne gre in ne gre

  • 19:38 31. Marec 2018.

    Kaj res verjamete, da preračunljivi Borut tega ni naredil v dogovoru s sinom? Borut po tem mandatu odhaja v politično …

  • 12:36 30. Marec 2018.

    Predsednikov sin bo ostal brez te "ugodnosti"..........Borat se obnaša kot ,da je Slovenija pašaluk družine Boruta Pahorja ? To kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.