Pamela Anderson varuški zaželela smrt, naslednji dan se je zgodila tragedija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
55-letna zvezdnica Playboya, manekenka, igralka, producentka, aktivistka in pisateljica Pamela Anderson je v svojem novem dokumentarcu razkrila travmatično otroštvo in svoj kaotični vzpon do slave, piše New York Post.
Oglej si celoten članek

Pamela je podrobno opisala tri ali štiri leta pekla v rokah svoje varuške iz otroštva - za katero so njeni starši domnevno menili, da je "briljantna". "Imela sem varuško in moji starši so mislili, da je odlična varuška, ker je vedno prinašala darila. V resnici me je tri ali štiri leta zlorabljala. Vedno mi je govorila, naj ne povem staršem. Svojega brata sem poskušala zaščititi pred njo," je v svoji izpovedi povedala Pamela.

V dokumentarnem filmu je med drugim priznala, da je to varuško poskušala ubiti. "Poskušala sem jo ubiti, hotela sem jo zabosti v srce s svinčnikom v obliki lizike. Rekla sem ji, da želim, da umre in naslednji dan je umrla v prometni nesreči," pravi Andersonova v dokumentu. "Mislila sem, da sem jo ubila s svojim čarobnim umom, a tega nisem mogla nikomur povedati. S tem sem živela vso svojo mladost."

Pamela je omenjeno obtožbo izrekla v dokumentarnem filmu "Pamela, a Love Story", ki ga bodo na pretočni platformi Netflix začeli predvajati 31. januarja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:03 27. Januar 2023.

    S svojim čarobnim umom!!! aaahahaha

  • 08:00 27. Januar 2023.

    PRAVILNO,PAMELA! NE SEKIRAJ SE,NAJ VSAKEMU ,KI MUČI OTROKE DOLETI KARMA IN JA ,OTROŠKE MOLITVE V STISKI ,NAJ BODO USLIŠANE TAKO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.